Elk jaar is het weer een uniek moment: welke deelnemers bereiken de top 20 in de eerste ronde van New Venture? Niet alleen bepaalt het in grote mate het niveau van New Venture van aankomend jaar, maar het is ook het eerste moment dat talent zich laat zien. Dit jaar is de lat weer een stukje hoger komen te liggen dan vorig jaar! Hieronder een omschrijving van alle genomineerde teams.

CleanerWater

CleanerWater is gericht op het ontwikkelen van een nieuwe dienstverlening op het gebied van waterzuivering voor oa. de (glas)tuinbouw zodat water na behandeling kan worden hergebruikt of veilig geloosd.

Corellian

Corellian is bezig met de ontwikkeling van een aerodynamische add-on voor personenauto’s die het brandstofverbruik en CO2 emissies tot 10% verminderd en hiermee de 97% grijze auto’s een stukje groener maken.

Deelit

Wij geloven dat spullen efficiënter gebruikt kunnen worden. Gezamenlijk. Daarom kan je bij deelit je spullen huren en verhuren. Snel, simpel en veilig via je online identity.

Diver Tracking System

De veiligheid vergroten bij de duiksport: door het ‘Diver Tracking System’ wordt de locatie van de duiker altijd ‘live’ gevolgd met schermen aan de waterkant, een portable apparaat voor reddingsteams of online.

FotoSin

De Smart FotoSys van FotoSin is een drone met een low-cost camera systeem waarmee fotosynthese direct kan worden gevisualiseerd. Boeren kunnen met dit systeem hun oogst met 20% verhogen.

Healthy Choices

Healthy Choices is een wetenschappelijk onderbouwt platform dat inzicht geeft in ingrediënten van verzorgings- & cosmeticaproducten. De consument kan producten analyseren, vergelijken en kopen. De Tripadvisor op het gebied van cosmetica!

JointFlow

Met een blessure beweeg je anders. Fysiotherapeuten kijken naar het afwijkende bewegen en helpen om dit bewegen te normaliseren. Om deze vooruitgang te meten met een smartphone-camera ontwikkelen wij JointFlow.

Kleefklimmen

Kleefklimmen (patent pending) staat voor een nieuwe, duurzame manier om gecontroleerd en veilig verankeringen te kunnen maken met magneten. Als lassen en boren niet mag, is dit een kostenbesparend alternatief.

minus9

Carbon Networks enable the substitution of heavy metal components by lightweight reinforced plastics, saving on overall global resources and reducing toxic emissions.

My Farm App

De My Farm App scoort, op basis van klantenkaart gegevens, hoe eerlijk jouw voedsel aankopen zijn. Scores worden vergelijken met die van je vrienden. Zo stimuleren we onderlinge competitie en dus gedragsverandering.

Procwise

Procwise maakt online examineren mogelijk door een fraudebestendig online omgeving te creëren. Veiligheid en gebruikersvriendelijkheid voorop! Met Procwise is examineren waar dan ook, wanneer dan ook mogelijk.

_RAIN WAVES 7

0 procent van al het zoetwater wordt verbruikt in de landbouw. _RAIN WAVES zendt electromagnetische golven uit, waardoor plantjes uren vantevoren nattigheid voelen aankomen en als een spons water opnemen.

ReSnap

De belofte van ReSnap is dat iedereen binnen één minuut de mooiste herinneringen kan herbeleven in een mooi vormgegeven fotoboek!www.resnap.nl

Sclero-Applier

De Sclero-Applier is een apparaat dat Sclerotherapie automatiseert, waardoor de precisie wordt vergroot en de behandeltijd wordt verkort. Als gevolg wordt de behandeling minder pijnlijk voor de patient.

Showrush

Showrush is het meest interactieve online “venue” voor live entertainment. Online kijkers worden het kloppend hart in onze shows door vanachter hun webcams deel te nemen of als kijker live vragen beantwoorden, te stemmen en nog veel meer.

SmartWaterFence

De SmartWaterFence is een innovatieve en ruimtebesparende oplossing voor het opslaan en hergebruiken van regenwater. Deze slimme tuinschutting draagt bij aan het duurzamer gebruik van water én voorkomt wateroverlast.

SpineGuide

Tijdens scoliosecorrecties worden er jaarlijks in Nederland 2500 schroeven in ruggenwervels geboord. Met 3D geprinte patiënt specifieke boormallen worden schroeven preciezer geplaatst. Resultaat: minder complicaties tijdens en na de operatie.

Supreme Dutch

Een universele – onverwoestbare stadfietsband. De band ontleent zijn verend vermogen aan een combinatie van kunststoffen. Met behulp van een uniek borgsysteem is universele montage op diverse type fietsvelgen mogelijk.

URBAN POPUP

URBAN POPUP presenteert Loft2Go, een pop-up badkamer en keuken om leegstaande kantoorpanden eenvoudig te transformeren naar industriëleloftwoningen. Loft2Go is een duurzame oplossing voor twee hardnekkige problemen: kantorenleegstand en woningnood.

VisionZ Engineering

Offshore wind energie kan vanaf vandaag goedkoper. De VizionZ add-on voor nieuwe en bestaande installaties verlaagd de kosten van de offshore fundatie en maakt het installeren van grotere turbines kostenefficiënt

ANWB DUURZAME MOBILITEITSPRIJS

DaBirdy

DaBirdy gebruikt bestaande tramlijnen in en tussen steden om een snellaad infrastructuur te creëren voor elektrische voertuigen om de aantrekkelijkheid van elektrische mobiliteit voor gebruikers te optimaliseren en de transitie naar een circulaire economie te accelereren.

ParkFlyRent

ParkFlyRent stelt vakantiegangers in staat hun auto gratis te parkeren op luchthavens. ParkFlyRent garandeert ook de goedkoopste autohuur. Hoe? Door de auto van vakantiegangers te verhuren tijdens hun vakantie.

We Share

WeShare ontzorgt de reiziger door slimmer, flexibel en goedkoper te reizen. Als reiziger koop je een kilometerbundel. Hiermee krijg je toegang tot deelvervoersmiddelen: deelfiets, deelscooter, deelauto en het OV.

Meer nieuws

Terug naar boven Keplar Agency