New Venture heeft op de 21 november een nieuwe druk gepresenteerd van ‘Starting Up – Achieving Success with Professional Business Planning’. Het boek wordt gebruikt door studenten en deelnemers van New Venture als leidraad bij het uitwerken van een businessplan. Het is een praktische handleiding die stap-voor-stap helpt bij het vertalen van een idee naar een haalbaar businessconcept.

De nieuwe druk is aangevuld met managementinzichten op het gebied van lean start-up, business model canvassing, online marketing en de rol van start-ups in de waardeketen. Bovendien is de theorie voorzien van recente praktijkvoorbeelden en aangevuld met de wereldwijde expertise van adviesbureau McKinsey & Company. De nieuwe druk wordt gecomplementeerd met een complete businesscase van SnappCar; een online platform voor huren en verhuren van particuliere auto’s en één van de meest succesvolle oud-deelnemers van de afgelopen periode.

New Venture dankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van deze nieuwe druk. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar Lara Yocarini en haar collega’s bij McKinsey & Company die zich met veel toewijding hebben ontfermd over de inhoud van de nieuwe druk.

‘Starting up’ bestellen?

Log in op je account (of maak er één aan) en klik op ‘bestel het handboek’. Het boek kost €50,- inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Bij het afnemen van meerdere boeken geldt een korting. Onderwijsinstellingen kunnen contact opnemen met New Venture voor speciale tarieven.

Titel: Starting Up – Achieving Success with Professional Business Planning
Auteurs: Thomas Kubr, Heinz Marchesi, Daniel Ilar, Herman Kienhuis
Update: Lara Yocarini, McKinsey & Company
ISBN: 978-90-9027797-4 

Eerste versie © 1998 by McKinsey & Company, Inc.
Geüpdate versie © 2013 by McKinsey & Company, Inc.
Design & Realisatie: stichting New Venture

Tabele of contest


Heb je het oude boek besteld ná 16 september 2013, dan kom je in aanmerking voor een gratis exemplaar van de nieuwe druk! Stuur je postadres en je factuur naar info@newventure.nl en wij nemen contact met je op.

Meer nieuws

Terug naar boven Keplar Agency