New Venture en Symbid gaan samenwerken om deelnemers de mogelijkheid te geven hun innovatieve bedrijven te financieren via crowdfunding. De beste 20 deelnemers van New Venture krijgen na de derde ronde via Symbid gratis toegang geboden tot een platform met een groot netwerk van investeerders; deze groep geeft de ondernemers de mogelijkheid op een laagdrempelige manier financiering op te halen binnen een afgesloten online groep investeerders. Ondernemers worden tevens begeleidt in alle informatie en activiteiten rondom het uitvoeren van hun digitale financieringsaanvraag.

Investeerders hebben op hun beurt de mogelijkheid om gedeeltelijk eigenaar te worden van de meest innovatieve start-ups van Nederland die al door New Venture beoordeeld zijn. Met deze samenwerking neemt New Venture een grote stap in haar doel om deelnemers te ondersteunen bij het verkrijgen van financiering.

Over Symbid

Symbid biedt een online infrastructuur voor crowdfunding waar ondernemers en investeerders bij elkaar worden gebracht.  Dit biedt de mogelijkheid om direct te kunnen investeren in een start-up en zo gedeeltelijk eigenaar te worden. Iedereen kan investeren vanaf slechts € 20,- tot € 2.500.000,-. Het platform is zo ingericht dat alle investeerders worden gebundeld in een tussenliggende entiteit en zo toetreden als één aandeelhouder. Je hebt hierdoor als ondernemer niet te maken met verschillende investeerders.

New Venture

New Venture is een programma dat start-ups motiveert hun ideeën uit te werken tot businessplannen die klaar zijn om de markt te betreden. Hierbij worden ze ondersteund door de top van het Nederlandse bedrijfsleven en aangesloten op een uitgebreid netwerk van investeerders, oud-ondernemers, mede-ondernemers, launching customers en pers.

Meer nieuws

Terug naar boven Keplar Agency