groeifinanciering-snappcar

Iets meer dan een week geleden maakte oud-winnaar SnappCar het mogelijk om te investeren via crowdfundingwebsite Oneplanetcrowd. Om toekomstige groei te financieren wilde SnappCar minimaal €100.000,- groeifinanciering ophalen bij de ruim 35.000 fans die ze hebben. Dit bedrag hebben ze binnen 10 dagen bij elkaar weten te krijgen. Inmiddels is het doel bijgesteld naar €250.000,- en kan er dus nog steeds worden geïnvesteerd in het carsharing  platform.

Groeifinanciering voor grote plannen

SnappCar maakte in een eerder interview met New Venture al bekend  dat het wil uitbreiden naar Engeland en een aantal andere landen in Europa. De zojuist voltooide crowdfundcampagne is een voorloper van een grote investering om de expansie te realiseren. Aan Sprout verklapte oprichter Victor van Tol eerder deze week dat ze op dit moment aan het onderhandelen zijn om een ‘carsharing community’ in Engeland over te nemen.

Auteur: Daniel Kooij

Daniël was van begin 2012 t/m juli 2014 werkzaam als Marketing Manager bij New Venture. Hij haalt zijn inspiratie uit succesvolle ondernemers, is gek van online marketing en maakt iets te graag woordgrappen.
Google+ | LinkedIn | daniel@newventure.nl.

Meer nieuws

Terug naar boven Keplar Agency