New Venture gaat samen met de drie topsectoren Chemie, Logistiek en High Tech Systemen en Materialen de krachten bundelen om deelnemers van New Venture unieke ondersteuning te bieden bij het schrijven van hun businessplan.

Per topsector zullen er aparte seminars worden georganiseerd waarin de specifieke gebruiken, voorwaarden, structuren en (inter)nationale marktmogelijkheden van de sector worden toegelicht. Hierbij ligt de nadruk op de ‘ongeschreven regels’ die normaal gesproken niet vooraf inzichtelijk zijn voor start-ups. Waar de meeste start-ups door schade en schande wijs moeten worden, krijgen New Venture deelnemers hiermee een voorsprong waardoor ze de markt sneller kunnen veroveren.

New Venture is er trots op dat zij in samenwerking met de drie topsectoren, als enige, deze unieke ondersteuning kan bieden aan start-ups die bedrijvig zijn in één van de sectoren. Bovendien hebben ze als gezamenlijk doel gesteld om New Venture start-ups te helpen aan een launching customer en/of supplier. Daarnaast willen ze start-ups koppelen aan ‘buddy’ bedrijven die ze helpen om de weg naar de markt te vinden.

Voor vragen neem contact op met Marjolijn Hulshof-van Bilderbeek via marjolijn@newventure.nl.

Meer nieuws

Terug naar boven Keplar Agency