Vorig jaar zat ik als toeschouwer bij de finale van New Venture. Met een probleem: hoe financier je een non profit als de subsidies wegvallen? En een oplossing in de vorm van een wild plan; door een start-up te beginnen.

Vorige week stond ik óp het podium. Om namens Team Bedrijfsoorcheck de runner-up prijs van New Venture 2014 – 2015 in ontvangst te nemen. Het was voor ons een geweldig moment.

Dank New Venture

In februari vroeg ik me in dit blog nog af hoe je dat doet, een start-up opzetten. Door gewoon maar te beginnen, dus. Lef, doorzettingsvermogen en leren van anderen.

Zonder de support van New Venture hadden we nooit in zo’n korte tijd zo’n versnelling kunnen maken. De druk van de deadlines, de feedback van de jury en onze coach en de workshops hebben ons een enorme duw gegeven. Dank New Venture voor de geweldige support om van onze droom een business te maken.

Start-up community

Toen ik vorig jaar naar de finale 2013 – 2014 kwam kijken werd ik gegrepen door het enthousiasme in de zaal. De grote dromen en energie in deze community van entrepreneurs en start-ups. We hebben ons door jullie laten inspireren en veel van jullie geleerd. Ik hoop dat wij hiermee ook andere non-profits aansteken om over de heg te kijken bij ondernemers.

Mede- start-uppers; we hebben ook vooral veel lol gehad met jullie in dit traject. Dank voor het sparren tijdens de workshops en trainingen. Active Cues, PowerWindow, Safe Driving Insights en Wolk Company: gefeliciteerd met jullie prijzen. Succes met jullie start-ups. Kick ass.

Terug naar boven Keplar Agency