De eerste prijsuitreiking van New Venture 2014-2015 is in zicht! Ben je geïnteresseerd in innovatie, jonge start-ups en wil je weten welke ondernemers er deze eerste ronde met de tien prijzen van €500,- vandoor gaan? Wie de extra Duurzame Mobiliteitsprijs van de ANWB wint? Hoe de live pitches op het podium zullen gaan? En wat het verhaal achter Ampelmann is?

Dit is hét netwerkevenement voor startende ondernemers, ondernemende studenten, coaches en partners. Je bent van harte uitgenodigd, ook als je zelf niet meedoet aan het New Venture traject. Introducés zijn ook welkom.

Programma

Het programma zal duren van 16:00 – 20:00 uur en is inclusief een uitgebreide borrel, waarbij je in contact kunt komen met investeerders, (jonge) ondernemers, onze juryleden en coaches.

16:00 uur:  Ontvangst
16:30 uur:  Start programma

18:15 uur:   Start netwerkborrel
20:00 uur:  Einde netwerkborrel

Locatie

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
Routebeschrijving

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Entranz of via onderstaand ticket systeem.

Website Entranz

Let op: indien je een profiel hebt op Mijn Account, dan kun je deze inloggegevens niet gebruiken op de website van Entranz. Hier dient een nieuw profiel te worden aangemaakt, zodat we een naambadge kunnen verzorgen.

Over de locatie

Ontmoeten, ondernemen, onderzoek en onderwijs: in de kern is dat waar de Dutch Innovation Factory om draait. De verbinding tussen (ict-)bedrijven onderling en met hbo ict-onderwijs en –onderzoek (De Haagse Hogeschool) is uniek in Nederland. De Dutch Innovation Factory heeft met Crosspring/Lab bovendien de beste incubator van Nederland in huis voor (ict-)starters. Met andere woorden: de Dutch Innovation Factory verbetert de aansluiting tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven, stimuleert ondernemerschap en innovatie en creëert werkgelegenheid in de regio.

New-Venture_pu1-Dif

Auteur: Tanne Tauw

Tanne is Event Manager bij New Venture. Hij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
tanne@newventure.nl | 06-282 412 92

Terug naar boven Keplar Agency