Wie hebben de meest innovatieve haalbaarheidsstudies ingeleverd in de tweede ronde van New Venture  2013-2014? Ronde 2 van New Venture is hét moment dat talent komt bovendrijven. Benieuwd naar de meest innovatieve teams van dit moment?

Tijdens deze feestelijke uitreiking zal de gehele top 10 live pitchen waarna de 5 beste haalbaarheidsstudies zullen worden beloond met € 1.000,-. Tevens zal er een extra prijs worden uitgereikt door de ANWB voor het beste duurzame mobiliteitsplan.

Eline Vrijland-van Beest (oprichtster NightBalance en winnares New Venture 2009 – 2010) is dagvoorzitter en Rens Schoorl (Market Expert Airbnb) is spreker. Beide zullen hun ervaringen over ondernemerschap delen en het publiek inspireren met hun verhaal.

De uitreiking wordt afgesloten met een uitgebreide borrel, waarbij je in contact kunt komen met de deelnemers, investeerders, (jonge) ondernemers, journalisten en coaches.

Je bent van harte uitgenodigd, ook als je zelf niet meedoet aan het New Venture traject. Introducees zijn ook van harte welkom.

Meld je aan

Programma

Locatie:
AEGON hoofdkantoor
AEGONplein 50
2591 TV Den Haag

Routebeschrijving

Auteur: Inge Rakers

Inge is sinds 2013 Event Manager bij New Venture. Zij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
inge@newventure.nl | LinkedIn

Terug naar boven Keplar Agency