Benieuwd naar de meest innovatieve start-ups van dit moment? Kom dan naar de prijsuitreiking van ronde 2!

Op deze dag laten 13 start-ups zich van hun beste kant zien tijdens een elevator pitch van 60 seconden. 10 start-ups strijden om 5 cheques van € 1.000,- en nog een 3 teams doen een gooi naar de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs.

Oud-deelnemers Manon van Essen (Print Personal) en Tom van Bokhoven (Green Claim) treden op als dagvoorzitters. Samen met gastspreker en oud-deelnemer Niels van Stralen (Waste2Chemical) delen zij hun ervaringen met het New Venture traject en vertellen hoe het hen sindsdien is vergaan.

De uitreiking wordt afgesloten met een uitgebreide borrel, waarbij je in contact kunt komen met de deelnemers, investeerders, (jonge) ondernemers, journalisten, coaches en andere geïnteresseerden.

Meld je nu (gratis) aan en laat je inspireren door onze deelnemers en sprekers. Iedereen is welkom!

Meld je aan

Programma

Locatie:
AEGON hoofdkantoor
AEGONplein 50
2591 TV Den Haag
Routebeschrijving

AEGON heeft beperkte parkeergelegenheid en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het bedrijf is gevestigd aan station Den Haag Mariahoeve. Daarbij het verzoek om waar mogelijk met het openbaar vervoer te komen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Entranz of via onderstaand ticketsysteem.

Website Entranz

Let op: indien je een profiel hebt op Mijn Account, dan kun je deze inloggegevens niet gebruiken op de website van Entranz. Hier dient een nieuw profiel te worden aangemaakt, zodat we een naambadge kunnen verzorgen.

 

Terug naar boven Keplar Agency