Elke ronde van de businessplancompetitie van New Venture wordt feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking. Bij de derde en tevens laatste ronde van de New Venture businessplancompetitie staat het businessplan centraal. Het meest innovatieve businessplan wordt beloond met een prijs van € 20.000,- uitgereikt door Philip Hess (oprichter Senz Umbrellas). Daarnaast worden de twee runner-ups beloond met een prijs van € 5.000,-. Teams in de categorie MedTech winnen nog eens € 5.000,- en voor degene met het meest duurzame plan op het gebied van mobiliteit stelt de ANWB een prijs van € 10.000,- beschikbaar. Een overzicht van alle finalisten vind je hier.

Geïnteresseerd in ondernemen, jonge start-ups en nieuwsgierig naar de winnaars? Benieuwd welke start-ups er dit New Venture jaar de meest innovatieve zullen zijn en er met de prijzen vandoor gaan? Hoe de live pitches op het podium zullen gaan? Je bent van harte uitgenodigd, ook als je zelf niet meedoet aan het New Venture traject. Introducees zijn ook van harte welkom.

Programma

Het programma zal duren van 15:30 – 20:00 uur en is inclusief een uitgebreide borrel, waarbij je in contact kunt komen met investeerders, (jonge) ondernemers, onze juryleden en coaches. Daarna zal er voor genodigden een diner verzorgd zijn.

15:30 uur:  Ontvangst en deelnemersmarkt
16:30 uur:  Start programma

18:30 uur:   Start netwerkborrel
20:00 uur:  Einde netwerkborrel

Aanmelden

Website Entranz

Let op: indien je een profiel hebt op Mijn Account, dan kun je deze inloggegevens niet gebruiken op de website van Entranz. Hier dient een nieuw profiel te worden aangemaakt, zodat we een badge kunnen verzorgen.

Locatie

ABN AMRO hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Routebeschrijving ABN AMRO Hoofdkantoor

Parkeren kan tegen betaling in Q-park. Met het openbaar vervoer is de locatie te bereiken per trein/metro/tram naar station Amsterdam Zuid.

Winnaars

Benieuwd naar de winnaars? Klik hier

Auteur: Inge Rakers

Inge is sinds 2013 Event Manager bij New Venture. Zij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
inge@newventure.nl | LinkedIn

Terug naar boven Keplar Agency