Benieuwd naar de meest innovatieve start-ups van dit moment? Kom op donderdag 25 juni naar de Grande Finale van New Venture 2014 – 2015!

De finalisten zullen tijdens deze feestelijke uitreiking pitchen en een gooi doen naar de hoofdprijs van € 25.000,-. De twee runner-ups worden beloond met ieder € 5.000,-. Daarnaast wordt de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs à € 10.000,- en de MedTech Innovatieprijs van € 5.000,- uitgereikt.

Naast de pitches van de finalisten en de uitreiking, onder begeleiding van topondernemer Victor van Tol (oprichter SnappCar en winnaar New Venture 2010-2011), kun je rekenen op verrassende intermezzo’s. Zo zal Op Sterk Water, het meest toonaangevende en grappigste improvisatie-cabaretgroep van Nederland, een wrap-up geven van de dag. We sluiten af met een uitgebreide netwerkborrel, waarbij je in contact kunt komen met de deelnemers, investeerders, (jonge) ondernemers, journalisten, coaches en andere geïnteresseerden.

Meld je kosteloos aan

Locatie: hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam (naast station Amsterdam Zuid)

Datum: donderdag 25 juni 2015

Programma:

Kosten: Entree is gratis

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Entranz of via onderstaand ticketsysteem.

Website Entranz

Let op: indien je een profiel hebt op Mijn Account, dan kun je deze inloggegevens niet gebruiken op de website van Entranz. Hier dient een nieuw profiel te worden aangemaakt, zodat we een naambadge kunnen verzorgen.

Auteur: Tanne Tauw

Tanne is Event Manager bij New Venture. Hij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
tanne@newventure.nl | 06-282 412 92

Terug naar boven Keplar Agency