Je hebt een goed business idee, maar wat nu? Het onderzoeken van de haalbaarheid van je business idee is cruciaal bij het opstarten van een onderneming. Om je op de goede weg te helpen organiseert New Venture het seminar Haalbaarheid. Tijdens dit seminar staat de haalbaarheidsstudie centraal.

Er kan een keuze worden gemaakt uit vier verschillende workshops waarvan je twee workshops kunt volgen. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn:

1. Globrands Naming & Strategy

Camiel Verberne en Geert Docter van Globrands.

2. Waar let een investeerder op bij het lezen van een plan?

Mathijs de Wit van Newion Investments.

3. Marktonderzoek

Els Molenaar van Blauw Research B.V.

4. Start-up success? Get it right… right from the start!

Carlos Zwikker van TTC Strategy.

 Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je hier.

Programma

12 december 2014

12:45Ontvangst
13:15Opening door Emilie Bronsing, New Venture
13:20Welkomstwoord door Peter Feld, Randstad
13:25Oud-deelnemer New Venture, Martijn Peeters (Deelit)
13:50Afsluiting plenaire gedeelte
14:00Start workshop ronde 1
15:30Pauze + wissel
15:45Start workshop ronde 2
17:15Borrel
18:30Einde seminar

 

Locatie

Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Randstad (Diemermere 25 te Diemen). Klik hier voor de routebeschrijving; er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens is Randstad  goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Inschrijven

Je kunt twee workshops volgen deze dag. Meld je per e-mail aan door een eerste, tweede en derde voorkeur op te geven vóór donderdag 4 december bij tanne@newventure.nl. Vanwege beperkte capaciteit kunnen we je helaas niet altijd indelen bij de workshops van je eerste twee voorkeuren.

Aan het seminar zijn geen kosten verbonden.

Hopelijk tot 12 december 2014!

De seminars zijn in principe alleen bedoeld voor de deelnemers aan ronde 2 van New Venture en voor de coaches van New Venture. Je kunt nog steeds instromen in ronde 2 door je idee-omschrijving te sturen naar info@newventure.nl. Kijk hier voor meer informatie.
Als je geen deelnemer of coach bent, en toch graag wilt deelnemen, dan kan ik je op de reservelijst zetten en hoor je een week voor het seminar of er nog plek is. 

Auteur: Tanne Tauw

Tanne is Event Manager bij New Venture. Hij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
tanne@newventure.nl | 06-282 412 92

Terug naar boven Keplar Agency