Tijdens het Seminar Marketing en Sales staat de vraag “hoe verkoop ik mijn product?” centraal. Er kan een keuze gemaakt worden uit 4 intensieve workshops die allen ingaan op één van de aspecten van het marketing plan. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn onder andere sales, positionering, social media en de introductie van een technisch product.

Workshops

Je kunt één intensieve workshop volgen deze dag.

1. Are you connected? Trends in klantgedrag & klantcontact. Hoe win je klanten voor je door slim op trends in te spelen?
Alexandra Kloos en Suzanne IJntema

2. Alle ins & outs van propositie-ontwikkeling.
Sietske Sebregts en Françoise Romijn

3. In vier stappen naar succesvolle sales.
Maud Pinckers en Fleur de Groot

4. Hoe introduceer ik een (technisch) product en hoe krijg ik snel een klant aan boord?
Hans Arnold

De aandacht gaat in deze workshop specifiek uit naar BtoB markten. Er worden achtergronden en methodieken aangeboden voor het succesvol introduceren van producten en diensten in de markt. De volgende onderdelen worden behandeld: klanten en hun ‘business drivers’, winnende waardeproposities, ‘capabilities to compete’ en duurzame concurrentievoordelen. Oefening: werk deze onderdelen uit voor je eigen situatie. Let op: Deze workshop vindt plaats van 13:00 – 15:00 uur. Ontvangst (inclusief lunch) is om 12:00 uur.

Programma

09.00 uur  Ontvangst
10.00 uur  Start workshops (duur: 4 uur exclusief lunchpauze)
12.00 uur  Lunch
13.00 uur  Hervatting workshops
15.00 uur  Plenaire afsluiting
15.30 uur  Borrel
17.00 uur  Einde seminar

Locatie

VODW, Dodeweg 6, 3832 RC te Leusden. VODW is helaas moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer, er is wel voldoende parkeergelegenheid. Overigens is het VODW ook met 20 minuten te bereiken vanaf Amersfoort Centraal Station. Klik hier voor de routebeschrijving.

Inschrijven

Meld je aan tot en met donderdag 1 januari door het inschrijfformulier (per team of individueel, max twee per team) in te vullen. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

De seminars zijn in principe alleen bedoeld voor de deelnemers aan ronde 2 van New Venture en voor de coaches van New Venture. Je kunt tot 19 januari instromen in ronde 2 door je idee-omschrijving te sturen naar info@newventure.nl. Kijk hier voor meer informatie. Als je geen deelnemer of coach bent en toch graag wilt deelnemen, dan kunnen we je op de reservelijst zetten. Een week voor het seminar hoor je of er nog plek is. Voorwaarde is dat je het Starting Up handboek hebt aangeschaft.

Auteur: Tanne Tauw

Tanne is Event Manager bij New Venture. Hij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
tanne@newventure.nl | 06-282 412 92

Terug naar boven Keplar Agency