Tijdens het Seminar Marketing en Sales staat de vraag “hoe verkoop ik mijn product?” centraal. Er kan een keuze gemaakt worden uit 4 intensieve workshops die allen ingaan op één van de aspecten van het marketing plan. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn onder andere sales, positionering, social media en de introductie van een technisch product.

Workshops

Je kunt één intensieve workshop volgen deze dag. 1. Are you connected? Trends in klantgedrag/-contact & social media!

2. Alle ins & outs van propositieontwikkeling (propositie is kortweg hoe je je product karakteriseert richting je afnemers)

3. Breng structuur aan in je verkoopproces

4. Hoe introduceer ik een (technisch) product en hoe krijg ik snel een klant aan boord? De aandacht gaat in deze workshop specifiek uit naar BtoB markten. Er worden achtergronden en methodieken aangeboden voor het succesvol introduceren van producten en diensten in de markt. De volgende onderdelen worden behandeld: klanten en hun ‘business drivers’, winnende waardeproposities, ‘capabilities to compete’ en duurzame concurrentievoordelen. Oefening: werk deze onderdelen uit voor je eigen situatie. Let op: Deze workshop vindt plaats van 13:00 – 15:00 uur. Ontvangst (inclusief lunch) is om 12:00 uur.

Programma

17 januari 2014 09.00 uur Ontvangst 09.30 uur Welkomstwoord door Maton Sonnemans, VODW 10.00 uur Start workshops (duur: 4 uur exclusief lunchpauze) 12.00 uur Lunch 13.00 uur Hervatting workshops 15.00 uur Plenaire afsluiting 15.30 uur Borrel 17.00 uur Einde seminar

Locatie

VODW, Dodeweg 6, 3832 RC te Leusden. VODW is helaas moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer, er is wel voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor de routebeschrijving.

Inschrijven

Het seminar is vol, dus inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

De seminars zijn in principe alleen bedoeld voor de deelnemers aan ronde 2 van New Venture en voor de coaches van New Venture. Je kunt nog steeds instromen in ronde 2 door je idee-omschrijving te sturen naar info@newventure.nl. Kijk hier voor meer informatie. Als je geen deelnemer of coach bent, en toch graag wilt deelnemen, dan kunnen we je op de reservelijst zetten en hoor je een week voor het seminar of er nog plek is. Voorwaarde is dat je het Starting Up handboek hebt aangeschaft.

Auteur: Inge Rakers

Inge is sinds 2013 Event Manager bij New Venture. Zij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
inge@newventure.nl | LinkedIn

Terug naar boven Keplar Agency