Adviesbureau Turner is partner van New Venture en beoordeelt in ronde 1, 2 en 3 de ingestuurde plannen. Naast het beoordelen van de plannen organiseren ze jaarlijks de Turner – New Venture dag. De top 10 van ronde 2 wordt hiervoor uitgenodigd en daarnaast teams die voor Turner in het oog springen. Indien je tot deze groep behoort, heb je van ons een uitnodiging ontvangen. Let op: er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Turner wil startende ondernemers helpen om door een cruciale periode heen te komen. Van businessplan naar realisatie. Zij doen dat vanuit de wens om het bedrijfsleven beter te maken en om mensen de kans te geven alles uit hun talent te halen. Vanuit het thema “Ik als ondernemer” wordt er tijdens de dag dieper ingegaan op wat jou drijft als ondernemer en hoe je je idee succesvol kunt realiseren. Jouw eerste jaar – een spannende periode voor elke ondernemer – wordt ‘voorgefilmd’. Wat komt er op je af, hoe kun je daar het beste mee omgaan? Dit gebeurt samen met enkele andere deelnemers en special guests.

Programma

Locatie

Turner
Huize “De Boom”
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Bereikbaar met het OV, bushalte ‘Woudenberg, De Boom’.

Auteur: Inge Rakers

Inge is sinds 2013 Event Manager bij New Venture. Zij is o.a. het aanspreekpunt voor vragen over prijsuitreikingen, seminars en workshops.
inge@newventure.nl | LinkedIn

Terug naar boven Keplar Agency