Competitie

 

ronde-indicator1
ronde-indicator2
ronde-indicator3

 

In een notendop

Heb je een goed idee? Innovatief, duurzaam, revolutionair? Of heb je een idee dat een bestaand product of bestaande dienst drastisch verandert en/of verbetert? Dan is dit je kans om dat idee werkelijkheid te maken. New Venture biedt je een intensief begeleidingstraject bij het schrijven van een businessplan. Deelname geeft je de mogelijkheid om van jouw innovatieve idee een professionele onderneming te maken.


 

Traject

Je kunt bij New Venture in iedere ronde instromen. Zo kun je dus op ieder moment meedoen aan de competitie, ook als je niet hebt meegedaan aan eerdere rondes van New Venture. In totaal zijn er drie rondes. In de eerste ronde lever je een idee-omschrijving aan. Of dit idee haalbaar is, mag je bewijzen in de tweede ronde door middel van een haalbaarheidsstudie. Vervolgens schrijf je in de derde en tevens laatste ronde het uiteindelijke businessplan. In iedere ronde wordt je idee beoordeeld en krijg je kritische feedback zodat je het kunt verbeteren.

Het New Venture traject 2014 – 2015 is gesloten. Hou onze website in de gaten voor meer informatie over het nieuwe traject.


 

Ondersteuning

Deelname aan New Venture geeft je de mogelijkheid om een ervaren coach aan te vragen. Deze coaches kunnen je helpen bij problemen waar je tegenaan loopt met jouw start-up, laten je inzien waar jij je nog in kunt verbeteren en kunnen je helpen je netwerk te vergroten.

new-venture-Coach-Sander-Numan

Sander Numan
Telegraaf Media Groep

New-Venture-Coach-Johan-Langerhorst-ABN-Amro

Johan Langerhorst
ABN AMRO

New-Venture-Coach-Hetty-Wesseling

Hetty Wesseling
ANWB 

Maak kennis met onze coaches


 

Prijzengeld

Wij dagen onze deelnemers graag uit. In elke ronde reiken we verschillende prijzen uit aan de meest innovatieve ideeën. In de eerste ronde winnen de tien beste ideeën € 500,-. De top 5 van ronde twee gaat naar huis met € 1.000,-. In de derde ronde wordt het beste idee beloond met maar liefst € 25.000,- en de twee ‘runner-ups’ verdelen € 10.000,-. Deelnemers maken bovendien kans op de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs t.w.v. van € 500,- in de eerste ronde, € 1.000,- in ronde twee en € 10.000,- in de laatste ronde. Daarnaast wordt in de laatste ronde de MedTech Innovatieprijs van € 5.000,- uitgereikt. Tot slot wordt de top 10 van de laatste ronde uitgenodigd om deel te nemen aan een uniek financieringsprogramma dat is samengesteld in samenwerking met onze partners.


 

Succesverhalen

senz-umbrellaz

Veel ondernemers gingen je voor en zij hebben hun idee kunnen omzetten naar een succesvol bedrijf. Ken je bijvoorbeeld de Senz Umbrellas? Deze stormbestendige paraplu’s worden verkocht in meerdere landen over de hele wereld. Oprichter en tevens oud-deelnemer Philip Hess was op 26 juni dagvoorzitter tijdens de feestelijke prijsuitreiking van New Venture 2013-2014.

Nieuwsgierig naar andere succesverhalen van oud-deelnemers?

Laat je inspireren

 

Terug naar boven Keplar Agency