Netwerk

Partners

Innovatie gaat sneller als verschillende disciplines en branches met elkaar samenwerken. Daarom hebben we meer dan vijfien jaar gebouwd aan een breed en invloedrijk netwerk met partners als McKinsey, ABN AMRO, het Ministerie van Economische Zaken en ANWB. Al deze organisaties zijn vanuit de hoogste niveaus vertegenwoordigd binnen New Venture, waardoor we veel deuren kunnen openen voor onze meest veelbelovende deelnemers.

Lees verder


Coaches

Wat is een slimme PR-strategie? Hoe zorg je voor een gezonde cash flow als je sneller groeit dan verwacht? Hoe ga je om met spanningen binnen je team? Coaches van New Venture hebben samen honderden jaren ervaring met dit soort vraagstukken – als ondernemer of op hoog niveau binnen multinationals. Deelnemers aan de New Venture competitie kunnen kosteloos gebruik maken van deze kennis en ervaring.

new-venture-Coach-Hans-Gelauff
new-venture-Coach-Han-Kooy

Lees verder


Juryleden

Wie kan beter inschatten of jouw bedrijf succesvol wordt dan een team van ondernemers en investeerders? Onze jury bestaat uit meer dan twintig investeerders met ruime ondernemerservaring. Van apps tot zonnecellen en van rondvaartboten tot high tech energieopslag – op bijna ieder gebied zit er iemand in de jury die er ruime ervaring mee heeft.

new-venture-Jury-Dimmes-Doornhein
new-venture-Jury-Maurice-Beckand-Verwee

Lees verder

 


Consultants

De consultants van New Venture geven antwoord op specialistische vragen van deelnemers. Denk aan vragen op juridisch, fiscaal of technisch gebied. Om je businessplan zo optimaal mogelijk te maken, kun je meerdere keren een beroep doen op specialistische consultants.

new-venture-specialistische-consultant-judith-van-bergen

Lees verder

Terug naar boven Keplar Agency