Heb je ooit een topsporter wereldkampioen zien worden zonder een coach aan zijn zijde? Ondernemen lijkt op topsport; grote prestaties worden bereikt met een coach die het team ondersteunt. Een New Venture- coach vervult de rollen van klankbord, vraagbaak, procesbewaker en netwerkingang. Een coach helpt je bij praktische problemen, kent de markt en kan je ondersteunen bij het opbouwen van een goed netwerk.

Vanaf de tweede ronde biedt New Venture de deelnemers de mogelijkheid aan voor één op één coaching. Dus ben je een deelnemer, vraag dan nu een coach aan!

hoe-vraag-ik-een-coach-aan

Stappen coach aanvragen:

 • Als je als team een coach wilt aanvragen, kan je een keuze maken uit het coachbestand van New Venture op basis van de profielen van de coaches via je account (mijnaccount.newventure.nl) onder het kopje ‘Zoek een coach’ in de linker balk in je account.
 • Onder het kopje ‘Zoek een coach’ staan alle coaches met profiel die op dit moment actief zijn als coach.
 • Bekijk de profielen van de coaches, mocht je hulp willen bij het kiezen van een coach, neem dan contact op met New Venture.
 • Mocht je een interessante coach tussen de profielen hebben gevonden, stuur deze coach dan een coach aanvraag.
 • Voor je coachaanvraag moet je een bericht/motivatie schrijven en heb je de mogelijkheid jullie idee- omschrijving of haalbaarheidsstudie mee te sturen. Daarnaast kun je extra informatie toevoegen. We adviseren je om in je bericht/motivatie duidelijk te formuleren waarom deze coach het beste jullie team kan coachen, wat hij kan toevoegen en wat jullie te bieden hebben. Kortom, wat jullie verwachtingen zijn.
 • Mocht je meerdere interessante coaches in het netwerk hebben gevonden, dan kun je voor maximaal 3 coaches een verzoek indienen via jouw account. We adviseren je om dit ook te doen, omdat het zou kunnen dat je eerste of tweede voorkeur niet beschikbaar is. We beginnen dan uiteraard met de eerste keuzeaanvraag door te sturen.
 • Wanneer je een coachaanvraag hebt ingediend, is deze nog niet automatisch verstuurd naar de coach. Dit zal New Venture zo spoedig mogelijk doen nadat deze is ingediend en hiervan ontvang je per mail een bevestiging.
 • Je ontvangt vervolgens een e-mail indien je aanvraag door de coach wordt geaccepteerd of afgewezen.
 • Als je aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een e-mail van New Venture met daarin de contactgegevens van de coach.
 • Mocht je aanvraag worden afgewezen, dan wordt de aanvraag van je tweede voorkeur doorgezet aan de desbetreffende coach.
 • We adviseren je om na acceptatie van de coach een persoonlijke intake met de coach te houden, om onder andere ieders verwachtingen en de manier van contactonderhoud af te stemmen. Tevens om te bekijken in hoeverre meerdere bronnen van New Venture aan te boren zijn om jou als deelnemer een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven. Van groot belang is om tijdens de intake in ieder geval samen het te doorlopen traject te bepalen.
 • Op het moment dat het klikt tijdens het intakegesprek (bij voorkeur face-to-face) en er een coachtraject met elkaar wordt samengesteld, zijn jullie een match en zal de coach jouw team in het New Venture traject ondersteunen.
 • Indien na de persoonlijke intake blijkt dat de samenwerking tussen jouw team en de coach niet het gewenste resultaat oplevert, is het wenselijk dit aan New Venture te laten weten, zodat we de aanvraag van je volgende coach voorkeur door kunnen zetten aan de desbetreffende coach.
 • Let wel; per team zal er slechts 1 coach worden toegewezen.

Let op: Alle coaches die actief zijn bij New Venture doen dit op vrijwillige basis, ze maken tijd vrij om jouw team zo goed mogelijk te helpen. Zorg ervoor dat je hier bewust van bent.

Download handleiding in PDF

Terug naar boven Keplar Agency