Juryleden


 

Anne Portwich

Anne Portwich is partner bij LSP (Life Sciences Partners). LSP is een pan-Europese investeringsfirma die financiering verstrekt voor particuliere en publieke health care en life sciences ondernemingen. Sinds de jaren ’80 heeft het LSP team in een groot aantal innovatieve bedrijven geïnvesteerd, waarvan velen tot succesvolle bedrijven gegroeid zijn. Met kantoren in Amsterdam, München en Boston, is LSP één van Europa’s grootste en meest ervaren gespecialiseerde health care investeerders.

Brigitte van der Maarel

Brigitte van der Maarel is Investment Director bij Convent Capital. Daarnaast is Brigitte voorzitter van de investeringscommissie van Topfonds Gelderland en commissaris van InnovationQuarter naast een toezichthoudende rol bij de Meerlanden NV waar zij ook voorzitter van de audit commissie is. Hiervoor is ze 16 jaar werkzaam geweest, voornamelijk bij ABN AMRO, op het gebied van buy-out financieringen als ook Corporate Development (Strategie en M&A – voor ABN AMRO corporate).

Carl Bahnmüller

Carl Bahnmüller is sinds 1989 zelfstandig ondernemer, heeft ruim 30 jaar ervaring in technologie en ondersteunt als coach / mentor / adviseur ondernemers en ondernemingen op gebieden zoals strategie, sales en business development, alsmede financiering en aan-en verkooptrajecten.


Christine Takke

Christina Takke is sinds 2000 werkzaam bij Forbion Capital Partners, in 2010 werd zij partner. Forbion Capital partners is een toegeweide Venture Capital firma op het gebied van Life Sciences. Hiervoor werkte Christina Takke bij ABN AMRO Capital Life Sciences.

Dimmes Doornhein

Dimmes Doornhein is een internationaal ervaren ondernemer, CEO en investeerder. Sinds 1997 is hij actief als (president)commissaris van technologiebedrijven (waaronder start-ups die succesvol zijn verkocht ) zoals Aureus (Singapore), Avinity, Avensus, Epyon, Holland Container innovation, No-Wires-Needed en Q-go. Hij kent de wereld van risicokapitaal en M&A en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met advisering en coaching van ondernemers.

Felix Guttmann

Felix Guttmann is ondernemer in Amsterdam, onder andere oprichter / directeur van Canal Company. Het bedrijf is marktleider in de Amsterdamse grachten en kreeg de Gouden Green Key vanwege de duurzaamheid in de bedrijfsvoering. Verder is hij o.a. aanjager en initiator van het Amsterdam Light Festival, informal investor, bestuurder van diverse (inter)nationale organisaties, en deelt hij zijn kennis graag met studenten. In 2010 werd hij verkozen tot Amsterdams Ondernemer van het Jaar.


Frank Verschoor

Frank Verschoor heeft als manager, ondernemer en investeerder meerdere technologie bedrijven internationaal in de markt gezet. Vanuit zijn management company Freewind BV ondersteunt hij jonge bedrijven met hands-on management capaciteit, business planning go-to-market strategie en financiering.

Harrold van Barlingen

Harrold van Barlingen is oprichter en managing director van Thuja Capital. Thuja Capital is een risico kapitaal verstrekker (Venture Capital fonds) die investeert in startende en vroege-fasebedrijven die zich richten op het ontwikkelen van producten voor medische toepassing en gevestigd zijn in de Benelux.

Henk van Groen

Henk van Groen is directeur van Percival Participations B.V. Percival houdt zich bezig met het financieren van ondernemers en vakspecialisten met een beschermde technologie. Percival richt zich daarbij op sectoren binnen de “oude economie”, zoals industrie, energie, bouw, maritiem en chemie. Percival gaat waar nodig verder dan alleen het financieren van innovaties. Het fondsmanagement van Percival voert zo nodig zelf tijdelijk het financieel of commercieel management over een participatie.


Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma is succesvol ondernemer en informal investor i.c.m. Next Stage. Zijn eigen bedrijf AccuRaad voorziet corporate Nederland van meer omzet en marge door intensieve begeleiding van hun salesforces (d.m.v. het SalesGroeiVersneller Programma). Jochum begeleidt start-ups bij hun eerste schreden in de markt. Onder andere bij Yes!Delft, Utrecht Inc, ACE, Rockstart en enkele buitenlandse incubators.

Jorien Crol-de Groot

Jorien Crol-de Groot is directeur-eigenaar van Abacus vastgoed, dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe woonconcepten voor ouderen. Hiervoor heeft ze diverse management functies vervuld bij ING Real Estate. Daarnaast heeft Jorien Crol een aantal toezichthoudende functies, onder andere als commissaris bij Standvast Wonen en als voorzitter van Vrouwen in Beeld.

Marc Bakker

Marc Bakker is Chief Strategy Officer bij Pon Holdings, een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie en actief in 27 landen. Er werken 13.000 mensen.


Mathijs de Wit

Mathijs de Wit is Investment Manager bij Newion Investment. Een risico kapitaal verstrekker (Venture Capital Fonds) voor snel groeiende software bedrijven. Door een combinatie van zijn technisch analytische en ondernemende achtergrond heeft hij in de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen met hun strategie en positionering.

Maurice Beckand Verwee

Maurice Beckand Verwee is voorzitter van de jury en oprichter van o.a. Business inVentures en Crosspring, organisaties welke zich richten op het investeren in internet en software start-ups. Daarnaast is hij betrokken bij diverse start-ups als advisory board member en het investment committee van Walvis Participaties.

Piet Hein van Niekerk

Piet Hein van Niekerk is ondernemer en informal investor, zijn bedrijf is in 2000 verkocht aan PTT post. Piet Hein heeft als zelfstandig adviseur mergers & acquisitions internationaal aan de sell side en aan de buy side opgetreden. Hij was de afgelopen jaren CEO en mede aandeelhouder van een middle-market onderneming (private equity). Piet Hein heeft internationale management ervaring in special situations advisory (restructuring). Tevens is hij recent toegetreden tot het team van investment managers van NPM-Capital.


Rachelle van der Linden

new-venture-Jury-Rachelle-van-der-Linden

Rachelle van der Linden is partner bij Fuenta en medeoprichter van Knab. Rachelle houdt zich bezig met het bedenken en opzetten van “De Onderneming van Morgen” zoals Knab; de Bank van morgen, Vers24/7, Food van Morgen van Deli XL en de Stations van Morgen voor NS Retail. Zij doet dit vanuit het geloof dat je alleen fundamenteel vernieuwt door conventies te doorbreken.

Roy Clijnk

Roy Clijnk is werkzaam op de afdeling Informal Investment Services bij ABN AMRO Bank te Amsterdam. Informal Investment Services brengt veelbelovende ondernemers, die op zoek zijn naar risicokapitaal en een sparringpartner, in contact met (ex-)ondernemers of topbestuurders uit haar Private Banking netwerk. Deze informal investors kunnen de ondernemers bijstaan met kapitaal, kennis, ervaring en hun netwerk.

Tom Voorneveld

new-venture-Jury-Tom-Voorneveld

Tom Voorneveld beschrijft zichzelf als “ondernemend strateeg”. Hij is al dertig jaar werkzaam als ondernemer, marketing manager en productontwikkelaar. Momenteel is hij directeur van een IT bedrijf dat zorgprofessionals ondersteunt. Met een sterke visie en pragmatische aanpak vervult hij de rol van consultant voor ondernemers in binnen en buitenland. Offshoring, Oost Europa, open source, internet applicaties en maatschappelijke betrokkenheid kenmerken zijn interesses.


Willem van den Berg

new-venture-Jury-WIllem-van-den-Berg-160x160

Willem van den Berg heeft een passie voor het bouwen en ontwikkelen van technologiebedrijven met nieuwe (exponentiële) businessmodellen. Willem is actief als technologie investeerder en fondsmanager. Met een groep informal investors investeert hij in IT en high tech (o.a. nanotech). Daarvoor was hij medeoprichter van TIIN Capital SEED fondsen, directeur PPM Oost en heeft hij zijn IT hosting/cloud bedrijf verkocht in 2006.

Wout van der Wijk

Wout van der Wijk is CEO van IENS en Seatme, mede-oprichter van Blauw Research en investeerder bij Hollanders Printing Systems, AGMI en Inspiratie op Locatie.

Terug naar boven Keplar Agency