ABN-AMRO-partner

“ABN AMRO heeft stevige wortels in het bedrijfsleven. Het is nauw betrokken geweest bij de oprichting van talloze ondernemingen en bij hun verdere ontwikkeling. Maar helaas ook bij de voortijdige beëindiging van tal van positief gestarte bedrijven. Dat heeft ons geleerd dat kennis van zaken en een gedegen voorbereiding doorslaggevend zijn voor het latere succes van een start-up. Het doel en de opzet van New Venture sluiten naadloos aan bij onze visie op ondernemen. Daarom leveren wij graag een bijdrage in de vorm van de kennis en kunde en het enthousiasme van onze zakelijke adviseurs. Vanuit hun rol als coach steken zij de deelnemers van New Venture een hart onder de riem.”

Berend Dinkla, Directeur Marketing & Producten Commercial & Merchant Banking ABN AMRO

Waarom New Venture?

Het ‘ecosysteem’ voor innovatief ondernemerschap wordt steeds meer gefaciliteerd door relaties tussen kennisinstellingen, potentiële start-ups en de verschaffers van durfkapitaal. Door het beschikbaar stellen van de brede expertise van de bank en ons netwerk, zijn wij een bank die innovatieve ambitieuze starters verder helpt. Enerzijds bieden wij oplossingen zoals een crowdfunding platform en toegang tot ons netwerk van investeerders, anderzijds zijn we partner van ondernemers initiatieven zoals New Venture.

Tips, producten en ideeën voor beginnende ondernemers zijn te vinden op onze website.

Uw droom van een eigen bedrijf wordt werkelijkheid. In het begin moet u veel regelen. Maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. ABN AMRO helpt u met online informatie en financiële producten speciaal voor Starters. Uw goede start begint dus hier https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/starters

Wil jij eens praten met iemand binnen ABN AMRO over je idee? Of heb je andere vragen aan ABN AMRO. Neem dan contact op met Jasper Verbeek via jasper.verbeek@nl.abnamro.com.

Terug naar boven Keplar Agency