AEGON-partner2

Als toonaangevende verzekeraar op het gebied van inkomen en wonen, is een van onze belangrijkste uitdagingen om voldoende toegevoegde waarde aan onze klanten te leveren. Onze klanten verwachten niet alleen goede producten en diensten van ons, maar ook dat wij meegaan met onze tijd. Nieuwe technologie en veranderingen in klantgedrag zorgen ervoor dat ons business model in een hoog tempo moet blijven veranderen en wij dus blijven innoveren. Daarom investeren wij gericht in vernieuwing om onze dienstverlening te verbeteren.

De afdeling Strategie & Innovatie staat aan de wieg van deze nieuwe ontwikkelingen. Soms doen wij dit zelf maar vaak laten wij ons daarbij inspireren en ondersteunen door ondernemers. Nieuwe ideeën, die relevant zijn voor onze klanten en met passie worden uitgewerkt, kunnen rekenen op onze hulp. Daarom hebben wij ons aangesloten bij New Venture en stellen wij graag onze kennis, ervaring en netwerk beschikbaar. Wij komen graag met jou in contact!

Robbert Bakker, Chief Digital Officer Aegon

new-venture-RVA-Robbert-Bakker-Partner-New-Venture

www.aegon.nl

Wil jij eens praten met iemand binnen Aegon over je idee? Neem dan contact op met Rob Scholte, Innovatie Manager bij Aegon, via rscholte@aegon.nl of 06-11335261.

Rob Scholte

New-Venture-Partner-AEGON-Rob-Scholte

Terug naar boven Keplar Agency