ANWB-partner

“De ANWB is al 130 jaar een begrip in Nederland. In de loop der jaren is de organisatie van een bescheiden belangenvereniging voor toerfietsers uitgegroeid tot een brede vereniging met 4 miljoen leden. Zo langdurig  succesvol zijn is alleen mogelijk als je steeds blijft innoveren, uitbreiden en verbeteren. De ANWB heeft dat bijvoorbeeld gedaan met initiatieven als bewegwijzering (1894), de Wegenwacht (1946) en traumahelikopters (1995). Van recenter datum zijn onder meer Streetwise (2005), de Autoverkoopservice (2010) en de Wegenwacht fietsservice (2011).

De ANWB steekt veel tijd en energie in innovatie en werkt daarbij aan de hand van een eigentijdse innovatiemethode. Om jonge ondernemers te laten meeprofiteren van de opgedane kennis en ervaring stelt de ANWB speciaal voor New Venture enkele innovatieconsultants beschikbaar. Zij zijn betrokken geweest bij het opzetten van innovatietrajecten, het ontwikkelen van productstatements en het opstellen van business cases. Ook hebben de consultants veel ervaring met co-creatie.”

Wil je gebruik maken van de kennis en ervaring van de ANWB? Neem dan contact op met René Herrewijnen:rherrewijnen@anwb.nl

Hans Hubers, Directeur Strategie en Innovatie ANWB

www.anwb.nl

Terug naar boven Keplar Agency