De-Baak-Partner

De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de ‘Human Side of Enterprise’, op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties. Wij geloven in de potentie van nieuwe initiatieven en het bundelen van krachten om tot innovatieve oplossingen te komen. Voor organisaties zelf, maar ook voor de samenleving. Daarom geloven we in New Venture.

Voor ondernemers die hun effectiviteit willen aanscherpen heeft de Baak een ruime keuze aan opleidingen.
Interesse: www.debaak.nl/trainingen
Advies nodig: www.debaak.nl/advies

Contactpersoon Baak Business Academy:

Luuk Willems

0643271273 / l.willems@debaak.nl


‘Als de huidige economische situatie ons iets duidelijk maakt dan is het de betekenis van ondernemerschap. Ondernemerschap kan immense waarde toevoegen aan de samenleving. Het kan bijdragen aan een duurzame economie, sociale cohesie en innovatie. Dat het dan gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen spreekt voor de nieuwe generatie gelukkig vanzelf.

New Venture stimuleert ondernemerschap en laat startende ondernemers ervaren dat je samen niet alleen bent in het verlangen iets van betekenis te creëren, waarde toe te voegen. Het is het bewijs dat competitie en coöperatie geen tegenstellingen zijn.’

Arko van Brakel, algemeen directeur de Baak

new-venture-bestuur-Arko-van-Brakel

Terug naar boven Keplar Agency