Randstad-partner

“Randstad is het geesteskind van een van Nederlands meest bekende ondernemers: Frits Goldschmeding. Tijdens zijn studie economie, zag hij een enorm potentieel in de markt voor tijdelijk werk. Met zijn ondernemerschap heeft hij “Uitzendbureau Amstelveen “ontwikkeld en uitgebouwd tot de wereldwijd opererende multinational Randstad van nu.

Wij denken dat New Venture aan de wieg staat van nieuwe talenten met gelijke ambitie. New Venture biedt Randstad de mogelijkheid innovatie op pragmatische wijze te ondersteunen en tegelijkertijd, als coach van de deelnemers, meer te leren over kleinschalig ondernemen. In onze eigen business zijn we continu bezig met productontwikkeling en innovatie, bijvoorbeeld rondom de vraag hoe de huidige en toekomstige generatie wil werken.

Via New Venture blijven we in aanraking komen met innovaties in andere vakgebieden, waar wij als organisatie weer van kunnen leren. Daarnaast zijn de deelnemers van New Venture echte ondernemers, ze moeten in de breedte nadenken over alle elementen van bedrijfsvoering. Onze Randstad-coaches kunnen hen daarin ondersteunen, en leren hier zelf ook veel van.

Onze samenwerking met New Venture levert voor beide partijen voordeel op: wij helpen jonge ondernemers zich te ontwikkelen en zij verbinden ons met nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied.”

Hans van Slooten, CFO Randstad Nederland

Wil jij eens praten met iemand binnen Randstad over je idee, of wil je een New Venture coach vanuit Randstad? Neem dan contact op met Marjolijn Hulshof-van Bilderbeek van New Venture via marjolijn@newventure.nl of 06 – 432 692 84.

Vraag ook hier de Randstad Werkpocket aan! Hierin staan alle actuele regels rondom personeelszaken op een rijtje en het antwoord op alle denkbare vragen.

www.randstad.nl

Terug naar boven Keplar Agency