Turner-partner

TURNER

Turner wil mensen de kans geven om alles uit hun talent te halen en op deze manier organisaties helpen succesvoller te worden

Turner wil jou als startende ondernemer helpen om door een cruciale periode heen te komen. Van business plan naar realisatie. Turner doet dat als partner van New Venture vanuit de wens om het bedrijfsleven beter te maken en om mensen de kans te geven alles uit hun talent te halen. Turner voegt met haar blauw-rode kleur een dimensie toe aan een idee. Wij zijn ervan overtuigd dat het opzetten van duurzame business uit een goed plan gaat over de inhoud van dat plan én hoe het geschreven is, maar ook door wie het geschreven is. Zijn of haar talenten en beperkingen en hoe hij/zij daarmee omgaat. Het realiseren van een ambitie vergt meer dan alleen talent, visie en doorzettingsvermogen. Na denken komt doen en dat vergt vooral het vermogen om een helder plan van papier te laten spatten zodat je het kunt realiseren, ondanks alle tegenslagen.  Turner helpt je graag met het voorfilmen van jaar 1, de spannende periode waarin je enkele doorbraken zult moeten realiseren wil je geschiedenis schrijven….

Voordat je ons om hulp vraagt, stel je jezelf dan de volgende vraag: wat mist de wereld wanneer jouw bedrijf er niet meer is?

Turner, strategie-implementatie. Écht in resultaat met hoofd en hart.

Turner is specialist in strategie-implementatie. Onze missie is het duurzaam realiseren van financiële en operationele prestatieverbeteringen van organisaties en daarmee van de mensen die er werken. ‘Écht in resultaat!

Onze visie is dat resultaat voor alle stakeholders alleen duurzaam is door de combinatie van inhoudelijke oplossingen (‘blauw, ratio’) en impactvol verandermanagement (‘rood, emotie, mens’). Daarbij zijn de bedrijfsdoelstellingen leidend in alles wat we doen. De doorbraak tot implementatie van prestatieverbetering ontstaat door eigenaarschap en slimme maar werkende oplossingen. Wij realiseren business cases met hoofd en hart.

Onze kerncompetentie overtuigt in de multidisciplinaire aanpak op maat en boekt resultaat in coproductie met de organisatie. We brengen actief expertise en best practices in, met een directe impact op zowel top-line als bottom-line vraagstukken. Dit koppelt de ontwikkeling van de organisatie en de mensen en daardoor verbetert de executiekracht. Turner stopt niet bij de analyse en het rapport. Geen rapport maar resultaat.

Wij hebben ons gespecialiseerd in een duidelijke set expertisegebieden en sectoren. Onze loyale opdrachtgevers zijn graag tot referentie bereid.

Turner steunt New Venture om te laten zien dat het met innovatie net zo is als met strategie-implementatie; succes ontstaat uitsluitend in de combinatie van ratio en emotie, hoofd en hart. Het gaat bij innovatie niet alleen om het ‘plan’, maar ook om de ‘man’. Turner is specialist op dit gebied. Plannen en ideeën worden met Turner eerder, beter en duurzamer gerealiseerd.

www.turner.nl

Terug naar boven Keplar Agency