Tusch-logo-fellow-partner-new-venture

 

Tusch ontwikkelt communicatiemiddelen die passen bij de doelstellingen en identiteit van een organisatie. De visuele uitingen ondersteunen hoe een organisatie zich gedraagt. Website, huisstijl, brochures, presentaties, films en advertenties zijn dragers van deze identiteit die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en reflecteren de kernwaarden van een organisatie.

We zijn partner geworden van New Venture om een bijdrage te kunnen leveren aan de visuele identiteit van de innovatieve organisaties die New Venture ondersteunt alsook aan New Venture zelf.

Bij Tusch zijn we constant in beweging en houden we ons dan ook graag bezig met innovatieve manieren om met een doelgroep te communiceren. Een van die manieren is gepersonaliseerde video. Hiermee kunnen we een doelgroep massaal en toch persoonlijk aanspreken. De attentiewaarde van een gepersonaliseerde video is vele malen hoger dan een generieke video en het zorgt voor een hogere conversie. Bij uitstek een middel om je als nieuw innovatief bedrijf mee te onderscheiden.

www.tusch.nl

Terug naar boven Keplar Agency