VODW-partner

VODW: sinds 1983 smaakmakend in marktstrategische vernieuwing

Met meer dan 100 consultants en interim professionals is VODW internationaal toonaangevend in marketing. We denken samen met onze gerenommeerde opdrachtgevers na over marktstrategische vraagstukken, helpen hen de oplossingen te realiseren en vullen op interim- of projectbasis marketingmanagementfuncties in. VODW werkt in meerdere branches zowel business to consumer als business to business. Vakbladen als Management Team en Emerce verkiezen VODW regelmatig tot één van de beste bureaus in Nederland op het gebied van business consultancy, marketing en communicatie.

Maton Sonnemans, lid van de adviesraad van New Venture (1964) is een van de zeven partners van VODW. Hij heeft tussen 1983 en 1989 Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan Harvard University (VS) en is sinds 1989 actief als strategisch marketingadviseur. Zijn specialisme is innovatie van producten, distributiekanalen, merken en bedrijven. Van eerste idee en initiatief tot en met de succesvolle introductie. Hij publiceert regelmatig artikelen en spreekt op congressen en in-company sessies. Maton is ook in 2013 door het toonaangevende Tijdschrift voor Marketing weer verkozen tot een van meest inspirerendemarketeers van Nederland.

Wil jij praten met één van de consultants van VODW over de marketingstrategie van jouw product, dienst of technologie? Neem dan contact op met Marjolijn Hulshof-van Bilderbeek van New Venture via marjolijn@newventure.nl of 06 – 432 692 84.

www.vodw.com

Terug naar boven Keplar Agency