Het laatste nieuws

new venture vernieuwt traject

New Venture vernieuwt: drie nieuwe initiatieven New Venture heeft in de afgelopen 17 jaar, meer dan 17.500 ondernemers met totaal ruim 7.000 businessplannen begeleid in het helpen opstarten van..”

lees meer

Nerdalize wint 100.000 euro voor beste energiebesparingsinitiatief van Nederland Nerdalize is gekozen als beste energiebesparende initiatief van de DOEN Energie[s]topper competitie. Naast de titel ‘Zero Hero’ wint Nerdalize 100.000..”

lees meer

Energiebesparing hot item voor ondernemend Nederland Vandaag maken wij de vijf finalisten van de DOEN Energie[s]topper bekend, een nieuwe innovatiecompetitie van Stichting DOEN op het gebied van energiebesparing waar New..”

lees meer
new-venture-doen[s]topper

Met trots kondigen wij de lancering van de DOEN Energie[s]topper aan, een nationale competitie voor ondernemers met innovatieve initiatieven op het gebied van energiebesparing. De hoofdprijs is 100.000 euro..”

lees meer
new-venture-nederland-scale-up-nation

Nederland Scale-up Nation

dinsdag 20 oktober 2015

Door Marc de Jong en Menno van Dijk Start-ups zijn een belangrijke bron van innovatie, waarbij vooral de scale-ups, de volwassen geworden start-ups, welvaart en banen realiseren. Nederland is..”

lees meer
new venture vernieuwt traject

New Venture vernieuwt traject

maandag 12 oktober 2015

New Venture heeft in de afgelopen 16 jaar veel bereikt. Zo hebben we zo’n 7.000 teams begeleid die samen hebben gezorgd voor meer dan 21.000 nieuwe arbeidsplaatsen. In de..”

lees meer
ReSnap

Oud-winnaar ReSnap timmert hard aan de weg met hun dienst voor automatisch gegenereerde fotoboeken op basis van onder andere fotoherkenning. Begin dit jaar hebben ze een investering van 450.000..”

lees meer
finale-new-venture

Na 10 elevator pitches van de finalisten van New Venture wonnen Active Cues, Bedrijfsoorcheck en PowerWindow op 25 juni de finale van New Venture 2014 – 2015. De ANWB..”

lees meer

[Blog] We did it!

woensdag 1 juli 2015

Vorig jaar zat ik als toeschouwer bij de finale van New Venture. Met een probleem: hoe financier je een non profit als de subsidies wegvallen? En een oplossing in..”

lees meer

[Blog] Turnerdag

woensdag 1 juli 2015

24 april 2015, 15:39. Een mailtje van Tanne Tauw namens New Venture. Na een vluchtige scan springen er twee dingen uit: We nodigen jou – als één van de..”

lees meer

Wat zijn succesfactoren voor startende ondernemers? Wat is de optimale teamsamenstelling? En hoe dien ik mijn netwerk in te zetten om succesvol te zijn? De Erasmus Universiteit (RSM) en de..”

lees meer

Active Cues is vandaag gekozen als meest innovatieve start-up van Nederland en beloond met € 25.000,-.

lees meer
Terug naar boven Keplar Agency