Succesverhalen


 

Ampelmann

Winnaar 2006

ampelmann_succesverhalen

Ampelmann is een high-tech offshore bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, bouw en verhuur van Offshore Access oplossingen. Het bedrijf dat in 2008 is opgericht heeft anno 2015 zo’n 250 werknemers en opereert met 40 eenheden op 5 continenten.

Ephicas

Winnaar 2008

new-venture-succesverhalen-ephicas

Ephicas ontwikkelt en bouwt aerodynamische oplossingen voor trailers (overgenomen door Wabco).

Green Motion Technologies

Winnaar 2013

new-venture-succesverhalen-green-motion-technologies

Green Motion Technologies ontwikkelt high-tech oplossingen, zoals het ontwerp van tandwielen die 5% energie sparen, weerstand reduceert en hitte & geluid vermindert met 20%, vergeleken met traditionele tandwielen.


InterACT

Winnaar 2012Interact biedt trainingssoftware voor politie, bedrijfs- en veiligheidsproffesionals die ze in een virtuele leert om te gaan met verbale conflicten, agressie en allerlei andere incidenten.

MOCS

Winnaar 2013

mocs_succesverhalen

MOCS ontwikkelt innovatieve, lichtgewicht en duurzame oplossingen voor de maritieme industrie, offshore, civiele industrie en de architectuur.

NightBalance

Winnaar 2010

new-venture-succesverhalen-nightbalance

NightBalance biedt een effectieve en comfortabele behandeling voor mensen met positionele slaapapneu.


Senz Umbrellas

Deelnemer 2006

new-venture-succesverhalen-senz-umbrellas

Senz Umbrellas ontwikkelt paraplu’s die stormproof zijn tot wel 100km/h. Inmiddels worden wereldwijd honderd duizenden paraplu’s verkocht per jaar.

Sit & Heat

Deelnemer 2012

new-venture-succesverhalen-sit-and-heat

Sit & Heat is een verwarmer die is ingebouwd in het kussen waardoor traditionele energieverspillende terrasverwarmers kunnen worden vervangen.

SnappCar

Winnaar 2011

snappcar_succesverhalen

SnappCar is een carsharing platform, met ruim 100.000 deelnemers in Nederland en Denemarken, koploper in de deeleconomie en het nummer 2 carsharing platform wereldwijd.

Bekijk meer oud deelnemers

Terug naar boven Keplar Agency